Happy Hippy su:

Dušan Duca Aradski. vokal/ritam gitara/bass gitara
Miroslav Zec, bass gitara/solo gitara
Ljubomir Bube Živković, bubnjevi/udaraljke/vokal
Isidora Mirosavljev, vokal/perkusije
Biljana Aradski, vokal/perkusije/klavijature
Dušan Duca Obradović, el. gitara/klavijature/usna harmonika/vokal

Grupa je nastala sredinom 2011. godine.
Pesme su autorske, ljubavnog sadržaja u pop-rock maniru.

Prvi nastup dogodio se 18.12.2011.god u klubu Radio Cafe-a 021, uz domaću medovaču i lenju pitu, i prisustvo brojnih poznatih ličnosti iz sveta muzike Novog Sada.

Posebno uspešan nastup je održan 07.07.2012.god povodom internacionalne manifestacije „Dani vina“ na centralnom trgu u Novom Sadu, u ekskluzivnom večernjem terminu. Tu su i nastupi na medjunarodnoj manifestaciji „Ulični svirači” 2012.god i mini koncert u „Studiju M“ iste godine, kao gosti kantautora Zlatka Ribarića.

Učesnici „Prvomajskog uranka“ 2014.god na poziv organizatora (RNS i AUDIO-KONSTRUKTOR), kada je istovremeno obeležena 65. godišnjica RNS-a i otvranje sezone na Štrandu.

Tokom 2015. godine održano je više koncerata, mahom po manjim klubovima u Novom Sadu. Jedan od najdražih je kao predgrupa legendarnom splitskom kantautoru „Neno Belan & Fiumens“ održanom u Quarteru 07.03.

Naredna godina je bila posvećena završetku novog albuma „Suze & Smeh“. Jedini nastup, ali i veoma značajan, je održan u Kisaču na najvećoj vovjođanskoj gitarijadi, u septembru mesecu, u revijalnom delu kao specijalni gosti. Album je završen pred kraj decembra 2016. i trenutno postoji samo kao digitalno izdanje.

Promocija povodom izlaska drugog albuma održana je 16.03.2017 u klubu Radio Cafe-a 021 u Novom Sadu. Kao gosti učestvovali su kantautorka Olivera Popović i grupa „Kler“ iz Novog Sada.

U maju mesecu Happy Hippy se pojavljuju kao suorganizatori Mini festivala autorske muzike MASA u kafe klubu „Ajnfort (Novi Sad).

Nakon pet godina saradnje grupu je napustio bassista Đorđe Madžarević a na njegovo mesto je došao Zlatko Marušić (ex. „Balkan). Takođe, Isidora Mirosavljev koja je aktivno učestvovala na snimanju drugog izdanja je postala stalni član benda (vokal, perkusije).

Prvi promotivni nastup u novoj postavi je održan u revijalnom delu na ‘TAKT’ festivalu autorske akustičarske muzike krajem avgusta meseca. Takođe su uzeli učešće na Humanitarnom koncertu za Nikolu Stanišića održanog 13.09.17 u poznatom novosadskom klubu „Think Tank“ studiju uz autorske bendove mlađe generacije (The Petting Blues Band, Sick Sinatra, CrossOver, Penetratori).

Proteklih meseci 2018. radilo se na novim pesmama, a od avgusta meseca nova izmena u sastavu, grupi su se priključili Đole Petriško na klavijutarama i violini kao stalni član i Nenad Zelić na bass gitari kao prijateljska pomoć na nastupima.

Održan je sada već tradicionalni godišnji koncert u Radio Cafe-u 021, 15.12.2018, na kom su se kao gosti pojavili legendarni „Vojvođanski bluz bend“ (VBB), u osveženom sastavu, nakon gotovo 15 godina pauze a na 50. godišnjicu postojanja.

Tokom 2019. smo ponovo u studiju, snimljene su dve nove pesme, sedam u pripremi. Bez javnih nastupa ponovo je u decembru održan godišnji koncert u Radio Cafe-u 021, deveti po redu, 21.12.2019. u pojačanom sastavu. Bendu se pridružila Biljana Aradski, prateći vokal i perkusije, a kao pomoć prijatelj za bass gitarom Oliver Wattles, a Đole Petriško na klavijutarama i violini.

Tokom 2020. u očekivanju da završimo treći album, nastavljen je studijski rad sa novim pojačanjem. Grupi se pridružio Dušan Duca Obradović, multiinstrumentalista, klavir, el. gitara, usna harmonika, sa kojim je snimljeno pet novih pesama do kraja godine.

Situacija u svetu pa i kod nas je onemogućila javne nastupe ali smo zato vredno radili na završetku albuma „Da se lepestvari dese“. Album je objavljen isključivo u digitalnom obliku na platformi Bandcamp 01. marta 2021. Prvi nastup posle duže pauze je ordžan na Takt Festu u septembru mesecu iste godine.

U 2022. godini je takođe došlo do pauze zbog opšte situacije i tek u septembru mesecu je održan katak nastup na Takt Festu, i za kraj godine je organizovan koncert sa prijateljima.